Bemutatkozás

Fakerítés, fakapu és fakorlát készítése

Faipari manufaktúránk kapukat, kerítéseket, korlátokat készít, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal, de akár modern mintákkal vagy minta nélkül is. Alapvető termékeink hűen őrzik azt az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval is bírnak.

Célul tűztük ki, hogy a már lassan feledés homályába vesző motívumvilágunkat átmentsük a mai kor számára. Mindezt oly módon, hogy illeszkedjék jelenlegi környezetünkhöz. A paraszti, kisnemesi és nemesi családok által használt motívumokat, azoknak hibáival együtt, korhű módon adjuk vissza az Önök számára. Óriási életérzés minden nap hazamenni ilyen környezetbe, mely nem „csak” az otthonunk, hanem ezáltal hazánk, elődeink kincseinek egy kis darabja is. Ebből a környezetből reggelente munkába, iskolába indulni felemelő érzés. Nekem elhihetik, nekem is ilyen kerítésem van.

Mi módon juthat mindehhez?

Kérem, hívjon fel bennünket, vagy keressen minket az oldalunkon található email címen. A már fentebb említett vagy válasz email keretén belül néhány egyszerű kérdést teszünk majd fel Önnek:

Ezek alapján egy előzetes kalkulációt készítünk, mely négy tételből áll.

Kalkulációnk alapján el tudja dönteni, hogy milyen készültségi állapot a leginkább kedvező az Ön számára.

Milyen egyéb költségekkel kell számolnia?

Kezdjük a végén.

Szerelve: a kalkuláció tartalmaz egy helyszíni felmérést, melynek során pontosítjuk a méreteket és egyéb fontos adatot, mely az elszámolás alapja lesz. Tartalmazza továbbá a kész termék helyszínre szállítását is, melyért további költségtérítést nem kérünk, a megrendelés és az előleg beérkezését követően.

Lakatos munkák: Mivel ez a szereléssel együtt jár, ugyan az vonatkozik rá, mint az előző esetben.