Pannon Fogat
Díjak
Lovaskocsi
.
A tartalom címe

Cégünk fogatolt járművek, elsősorban hintók és lovaskocsik gyártásával, javításával, restaurálásával foglalkozik.

Új kocsik:

 1. Fogathajtó versenyzők részére egyes, kettes, és négyes fogatokhoz a nemzetközi szabványnak megfelelő módon, de a versenyzők testméreteit, testtartását és egyéb kívánságait figyelembe véve készítjük el díjhajtó és maraton kocsijaikat.
 2. A falusi turizmusban és vendéglátásban érdekelt vállalkozások, valamint a lovas kikapcsolódást kedvelő megrendelőink részére a vállalkozás céljainak megfelelően készítjük el kocsijainkat, így társasági kocsikat 4, 6, 12 fő részéte, illetve pusztabuszokat. Alkalmi kocsikat esküvők, ballagások, kirándulások céljára.
 3. Készítünk vadászathoz, vagy mezőgazdaságban érdekelt vállalkozások számára bricska, homokfutó és uradalmi kocsi.
 4. Készül nálunk városi forgalomban használatos bérkocsi, mint a fiákker és konflis
 5. Elvállaljuk bármilyen régi kocsi elkészítését, melyről dokumentumok fellelhetőek (rajz, fénykép, leírás), hintó, utazókocsi, iparos és postakocsi (delizsánsz) magyar, vagy külföldi legyen is az. Római harci kocsi vagy éppen söröskocsi a sörgyárnak.
 6. Nem feledkezünk meg a lovak idomításáról, képzéséről és rendszeres edzéséről, hiszen mindehhez megrendelhető nálunk jármű.

Célunk minden igény kielégítése, ezért megtalálható nálunk az olcsó anyagokból, de strapabíró jelleggel készült kocsi, valamint a drága és igényes faragással dusan mintázott kőrisfából készült hintó. Minden igénynek és célnak szeretnénk megfelelni.

Célul tűztük ki a kocsigyártás írott és íratlan hagyományainak megtartását, kötelezően kíváló minőségben. A mai kor igényeit szem előtt tartva valósítjuk meg fenti céljainkat, hiszen csapágyazott és gumírozott kerekeken hangtalanul és könnyen futó járműveink a lovak számára nem jelentenek terhet. Forgalmas útjainkon a hirtelen fékezést, megállást pedig tárcsafékek segítik

Minden egyes darab gazdája büszkesége, minden együtt töltött idő csodálatos élmény kell legyen.

Régi kocsik:

 1. Régi elöregedett anyagokból álló, használhatatlan kocsikat felújítunk, eredeti állapotába visszahelyezzük. Családi örökségek és múzeumok kocsijai első számu partnereink.
 2. Régi elöregedett kocsikat átalakítunk a mai kornak megfelelően, biztonságos közlekedési eszközt készítünk belőle, fékekkel látjuk el.
 3. Használt, de már a mai világban készült kocsik javítását, rendszeres karbantartását vállaljuk.
 4. Múzeális értékü kocsik és hintók restaurálását is elvégezzük
 5. Meglévő kocsi és hintó alvázakra egyeztetést követően új egyedi felépítményt, kocsiszekrényt készítünk.

Használt, régi kocsikat egy új rendelésekor értékegyeztetéssel beszámítjuk, esetleg felvásárolunk ilyeneket.

A következő oldalakon található képek csak ízelítőül szolgálnak, a lehetőségeink szélesebbek.

.
Add a Facebook-hozHonlapkészítés