Kerítés, korlát és kapu készítés
az Európai Unió egész területén.

Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.

Célul tűztük ki, hogy a már lassan feledés homályába vesző motívumvilágunkat átmentjük a mai ember számára. Mindezt oly módon, hogy illeszkedjék mai környezetünkhöz. A paraszti, kisnemesi és nemesi családok által használt motívumokat, azoknak hibáival együtt, korhű módon adjuk vissza önök számára. Óriási életérzés minden nap hazamenni ilyen környezetbe, mely nem „csak” otthonunk, hanem hazánk egy kis darabja ez által. Ebből a környezetből reggelente munkába, iskolába indulni új erőt és lendületet ad. A napi politikától kissé távol tart és mégis érezzük, hogy a napunk nem csak önmagunkért, hanem egy szeretett közösségért is virradt.

Sajnos a következő oldalak csak ízelítőként szolgálnak, hiszen a magyar motívumvilág oly gazdag, hogy néhány oldalon megmutatni lehetetlen. Mindössze segítség saját fantáziájának.

Éppen ezért mielőtt döntene, személyesen beszéljük meg elképzeléseit. Egy ilyen megbeszélésre mi további rajzokat viszünk magunkkal, melyek lehetőséget nyújtanak önnek az itt nem látható motívumokból válogatni, de a különböző motívumok egységgé alkotásában is segít. Így kialakítva egy saját stílust ezen a motívumvilágon belül Valószínű, hogy nem lesz két egyforma kerítés és kapu. Az ország területén mi saját költségünkön felkeressük önt, egy egyeztetett időpontban.

Mi módon jut mindehhez?

Több lehetőség is kínálkozik.

Személyes megbeszélést követően megrendeli termékeinkből azt, melyre szüksége van. (kerítés, kapu, korlát, stb.)

A beszélgetés során tisztázzuk, hogy milyen készültségi állapotban szeretné a terméket átvenni. Ez lécből készült termékek esetében fontos. Ugyanis kérheti az elemeket motívumokkal díszített lécek formájában. Kérheti a kerítés vagy korlát teljes anyagát mezőkre bontva egységcsomagonként. Kérheti mindezt panelenként összeszerelve ez utóbbi két megoldás akkor lényeges, ha egy mező vagy kapu teteje ívelt, hullámos, vagy „magyar bajusszal” díszített. Végül kérheti, hogy mi szereljük fel önnek. Mindezt natúr, nyers, alapozással ellátott, pácolt, lakkozott vagy festett formában. Kinek-kinek saját igénye és elképzelése szerint.

Mindez a lécből készült kerítések, korlátok és kapuk esetében. A lécek külön-külön is felhasználhatók nagyobb távolságra egymástól, de szorosan egymás mellé illesztve adják ki motívumaikat. A motívumok képei között kép párokkal illusztráljuk.

Amennyiben ön szeretné megoldani a szerelést, mi tanácsokkal és segédanyagokkal látjuk el, ha ezt igényli.

Az úgynevezett táblásított elemek, melyek faragással díszítettek szintén megrendelhetőek, egy-egy elem vagy egy egységnyi panel formájában is.

Táblásított, faragott kapukat készre gyártva ajánljuk megrendelni. Felszerelésük már szintén saját döntése alapján történik.

Az ön által megrendelt és elkészült termékeket házhoz szállítjuk. Bizonyos értékhatár fölött térítésmentesen. Az értékhatár sajnos változó, a mindenkori szállítási költségek függvénye Megbeszélésünkkor ezt a kérdést is tisztázzuk, minden esetben.

Termékeink egyediek, megrendelőink igényei szerint készülnek. Kereskedelemben nem kaphatóak.

Add a Facebook-hoz