Lehetőségek

Lehetőségek! Sokan kérdezik tőlünk; hogy csak komplett kerítéseket vállalunk? Ilyenkor a kérdezők hangjában kis félsz is kivehető. Érzem, hogy nagyon szeretnék az általunk készített, mintázott kerítéseket, kapukat, korlátokat, de a költségek magasabbak, ha mi végezzük a felületkezelést, még több, mikor mi szereljük össze.

Sok emberrel találkozunk nap, mint nap. Mi magunk is építkeztünk, tehát tudjuk, hogy a kerítés az építkezés végén van. Ahol kisgyerek van esetleg kutya, ott sürgős a kerítést megépíteni. Sajnos anyagi ilyenkor sokan azt az utat választják, hogy egy olcsó „ideiglenes” kerítést húznak gyorsan a telek köré. Ez biztos olcsó és igénytelen anyagokból összeállított szerkezet lesz. Azért írom idézőjelbe az ideiglenes szót, mert 10-15 évig általában úgy is marad. Innen kezdve mindig akad valami fontosabb. Fontos, hogy a ház egyéb megjelenése és a kerítés összhangban legyen. Az ablaktáblák, az oromzat, az erkélykorlát, a balkonládák, a kerítés és kapu, mind azonos stílust képviseljen. A legolcsóbb megoldás, főleg a tőlünk nagy távolságra építkezők részére, ha mi legyártjuk a megadott méretre az alapanyagot és helyi asztalos, aki egyébként is dolgozik a házon, végzi el a munka helyszíni részét. Egy pontos felmérést kérünk ebben az esetben, lehetőleg az a szakember végezze, aki majd szerelni fog. A felmérés és esetleg rajz alapján elkészítjük az elemeket a megbeszélt mintákkal. Ezeket egységcsomagba összekészítve elküldjük vagy elszállítjuk az ön címére. Egy csomagban egy elem deszkái vannak, jelölve, hogy pl. a kerítés melyik mezője, vagy a kapu mely része, esetleg egy ablaktábla anyaga. A deszkák sorszámozva, a szerelés sorrendjének megfelelően. Nem lehet eltéveszteni, helye és sorrendje mindig tisztán és világosan jelölve. Ilyen módon bármit el tudunk küldeni, amit kér. Akár ablaktáblát, akár oromdeszkát is. Csak a fantázia szabhat határt. Mindezt ott helyben lehet kezelni, színre festeni, ha nem úgy kérte, stb. Tehát olyan készültségi fokon adjuk át, ahogy az a legkedvezőbb önnek.

 

Natúr

Felületkezelt

Szerelve

Méretre vágás
I
I
I
Mintavágás kézzel
I
I
I
Gyalult felület
I
I
I
Csiszolt felület
O
I
I
Egységesített csomag
O
O
N
Felületkezelés, favédelem
N
I
I
Színre festés
N
I
I
Egyedi szín (minta alapján)
N
O
O
Matt (kétszeri festés)
N
I
I
Selyemfényű (háromszori festés)
N
O
O
Helyszíni felmérés
O
O
I
Szállítás
O
O
I
Szerelés a helyszínen
N
N
I
Garancia
3év
10 év*
10 év*

A jelek mit mondanak?

I = Igen
O = Opcionális, vagyis külön rendelhető
N = Nem, vagy nincs értelme

* A garancia csak rendszeres karbantartás esetén érvényes, vagyis szükségesetén át kell festeni. Matt esetén 5 évente, selyemfényű esetén 7 évente, az általunk is használt vagy javasolt anyaggal.


Add a Facebook-hoz